CSN Instal•lacions en desmantellament a Espanya

Saltar al contenido

Su versión de Internet Explorer no es la adecuada para una correcta visualización de esta página web. Debe utilizar Internet Explorer 9 o superior.

Aceptar

Contenido principal

Instal•lacions en desmantellament a Espanya

Instalaciones en desmantelamiento en España

Les instal·lacions en desmantellament, tant nuclears com del cicle del combustible, són aquelles que una vegada finalitzades les seues activitats productives han sol·licitat autorització per a procedir al seu desmantellament i clausura.

A Espanya estan en esta situació les antigues centrals nuclears Vandellós I i José Cabrera, diverses instal·lacions del Ciemat i diverses plantes de fabricació de concentrats d’urani: la FUA (fàbrica de concentrats d’urani d’Andújar), la Planta Elefante i la Planta Quercus.

D’acord amb la normativa espanyola, la responsabilitat de planificar i desmantellar les centrals nuclears recau directament sobre l’Empresa Nacional de Residus Radioactius, SA (Enresa), a la qual s’encomana també la gestió final del combustible nuclear gastat i dels residus radioactius que es generen. Per a més informació, es pot visitar el web d’Enresa (http://www.enresa.es).